ISO 22000:2018le vastav toiduohutuse juhtimissüsteem
Toiduohutuse juhtimissüsteemide standardeid on maailmas palju. Kõige levinum neist on ISO 22000. Standardist anti 2018. a juunikuus välja uus versioon, mis muutis standardi ülesehituse sarnaseks teiste levinud standarditega, nt ISO 9001:2015 jt.
Koolitus aitab vastata osalejate järgmistele küsimustele:
- Mis on toiduohutuse juhtimissüsteem ja milleks see kasulik on?
- Mida tuleb teha ISO 22000:2018-le vastava toiduohutuse juhtimissüsteemi väljaarendamiseks?
- Mis on ISO 22000:2018 standardi nõuete sisu, kuidas neid nõudeid tõlgendada organisatsioonile "arusaadavasse keelde" (et neid mõislikult rakendada)?
- Kuidas standardile vastavat juhtimissüsteemi üles ehitada, millised on siinjuures peamised etapid ja möödapääsmatud ning soovitatavad tegevused?
- Milliseid täiendusi peaksite ISO 22000:2018 nõuetest tulenevalt tegema olemasolevas enesekontrolli süsteemis?
- Mida peaksite täiendama, kui teil on ISO 9001 nõuetele vastav kvaliteedijuhtimissüsteem?
- Mis on ISO 22000:2018 versioonis muutunud, võrreldes ISO 22000:2005ga?
Koolituse ISO 22000:2018le vastav toiduohutuse juhtimissüsteem teemad:
- Toiduohutuse juhtimissüsteemile esitatavad nõuded (ISO 22000:2018)
- Toiduohutuse juhtimissüsteemi ülesehitus ja dokumenteerimine
- Organisatsiooni kontekst
- Eestvedamine, juhtkonna roll toiduohutuse juhtimissüsteemis
- Planeerimine
- Tugi(protsessid)
- Toimimine
- Tulemuslikkuse hindamine
- Parendamine
Koolituse eesmärk on anda osalejatele ülevaade ISO 22000:2018 kõikidest nõuetest ning anda juhised toiduohutuse juhtimissüsteemi tulemusliku arendamise ja rakendamise kohta.
Koolituse tulemusena on osalejatel enesekindlus, vajalikud teadmised ja materjalid toiduohutuse juhtimissüsteemi arendamiseks. Koolitus sobib hästi ka standardi nõuetega seonduvate teadmiste värskendamiseks (nt uute töötajate ja rollide, sh audiitori rolli täitmise puhul).
Registreerimine
REGISTREERUMISVORM (tärniga on märgitud kohustuslikud väljad)