ISO 22000 standardi uuendused
19. juunil 2018. a avaldati rahvusvaheliselt ISO 22000:2018 versioon. Sügisel on võimalik soetada ka standardi eestikeelne versioon. Standardis ISO 22000:2018 on mitmeid olulisi muudatusi, võrreldes eelmise versiooniga. Sellega seonduvalt korraldame koolituse, mis keskendub uue versiooni muudatustele.
Koolituse eesmärgiks on
- anda osalejatele ülevaade ISO 22000:2018 standardi uuenenud ülesehitusest ja sisust
- valmistada osalejad ette oma juhtimissüsteemi uuendamiseks
Käsitletavad teemad:
- Ülevaade ISO 22000:2018standardi olulisematest muudatustest ja kuidas nendega juhtimissüsteemi arendamisel arvestada
- Muudatused riskijuhtimise käsitluses
- Uus ülesehitus ja alusloogika
- Kiirülevaade standardi ISO 22000:2018 uuenenud nõuetest peatükkide kaupa
- 4. Organisatsiooni kontekst
- 5. Eestvedamine
- 6. Planeerimine
- 7. Tugi(protsessid)
- 8. Toimimine
- 9. Tulemuslikkuse hindamine
- 10. Parendamine
- Võimalik tegevuskava uue standardi nõuete rakendamiseks
- Ülevaade uuele versioonile üleminekuajast
Koolituse viib läbi:
Tauno-Jussi Onoper TJO Konsultatsioonid juht ja juhtimiskonsultant. Osalenud enam kui 100 organisatsiooni arendamisel (juhtimissüsteemi, strateegia, efektiivsuse, protsesside korrastamise ja lean-projektid jpm). Rahvusvaheliste standardite kohaselt akrediteeritud nõustaja (ILM/SFEDI Accredited Business Support Professional). Paljude rahvusvaheliste standardite tõlkija (sh ISO 9001, ISO 14001 jpt) ja või Eesti algupäraste standardite (nt EVS 18001, EVS 903) väljatöötamisega seonduvate projektide läbiviija.
Koolitus toimub TJO Konsultatsioonide koolituskeskuses (Väike-Paala 1, Tallinn). Hommikukohv ja registreerimine alates 09.45, kohvipaus 11.30 ning orienteeruv lõpp 13.00.
TJO Konsultatsioonid jätab endale õiguse teha programmis muudatusi.
Kohtade arv on piiratud!
NB: Neile, kes soovivad põhjalikku ülevaadet standardi ISO 22000:2018 sisust, korraldame 14. detsembril koolituse ISO 22000:2018le vastav toiduohutuse juhtimissüsteem.
Registreerimisvorm
REGISTREERUMISVORM (tärniga on märgitud kohustuslikud väljad)